Web-udstillinger

Gå på museum hjemme fra stuen i vores spændende virtuelle udstillinger. Tryk på billedet for den ønskede udstilling for at komme videre. 

40 år og 139 frimærker

Den 14. januar 2012 er der forløbet 40 år siden kong Frederik 9. afgik ved døden og hans ældste datter, prinsesse Margrethe, besteg tronen som dronning Margrethe 2. af Danmark.

40 års regeringsjubilæer forekommer, men de er ikke hverdagskost. Og kun en lille håndfuld europæiske stater har benyttet sig af lejligheden til at markere det sjældne jubilæum ved en frimærkeudgivelse med den jubilerende regents portræt. Vi har fundet de europæiske af slagsen frem. 

Start udstillingen her

Telefonbokse

Dronning Margrethe

Frimærkedatabase

Nordens ældste...

Enigma - Museum for post, tele og kommunikation

Enigma - Museum for post, tele og kommunikation er Danmarks kommunikationsmuseum. På Enigma opbevarer vi Danmarks nationale samlinger inden for post og tele og råder over Danmarks største frimærkesamling samt landets vigtigste fagbibliotek inden for sit felt.

Enigma drives af en fond, stiftet i 1996 af Post Danmark A/S og TDC A/S, med det formål at bevare og formidle Danmarks kommunikationshistorie. Museet drives primært af tilskud fra stifterne.

Museets historie begyndte i 1913 da Dansk Postmuseum åbnede dørene for offentligheden. 

Enigma - Museum for post, tele og kommunikation