• Søens Skytsengle

  149,00 DKK

  Køb
 • Renault 4 modelbil

  245,00 DKK

  Køb
 • Telefon med håndsving, model M35

  800,00 DKK

  Køb

Post & Tele Museum flytter til nye lokaler på Østerbro

Vi flytter til det gamle postkontor på hjørnet af Øster Allé og Blegdamsvej og inviterer alle til at være med til at udvikle det ny museum. 

Læs mere her

Digitale telefonbøger

For at tilgængeliggøre de gamle telefonbøger for brugere over hele verden og for at formindsket sliddet på de gamle bøger har vi med økonomisk støtte fra Stibo-Fonden digitaliseret en række af vores telefonbøger. 

Se mere her

Bogudsalg

Vi har været i gemmerne og ryddet op i skabe og på hylder. Museet kan derfor på ny tilbyde en del bøger til salg ved hollandsk auktion med faldende stykpriser. Emnemæssigt spænder bøger over såvel frimærker og filateli som post- og telehistorie.

Bogsalget afvikles i museets foyer ud for museets butik. Vi begynder mandag den 1. juni 2015 kl. 10. Denne dag koster hver bog 50 kr. Tirsdag den 2. er prisen 40 kr., onsdag 30 kr., og endelig fredag den 5. juni er stykprisen helt i bund med 10 kr. Så er det op til liebhaverne selv, hvor lang tid, de tør vente med at slå til.

Hvis vi ikke får udsolgt den sidste dag, lader vi resterne ligge fremme til den laveste pris, men dog kun til og med søndag den 14. juni 2015.

Kom og gør et kup! 

Åbningstider

Museum:
Mandag til søndag
kl. 10.00 til 16.00

Bibliotek & Arkiv:
Onsdag
kl. 10.00 til 16.00

Gratis entre alle dage
 

Museum i 100 år

Post & Tele Museum er Danmarks kommunikationsmuseum. På Post & Tele Museum opbevarer vi Danmarks nationale samlinger inden for post og tele og råder over Danmarks største frimærkesamling samt landets vigtigste fagbibliotek inden for sit felt.

Post & Tele Museum er en fond, stiftet i 1996 af Post Danmark A/S og TDC A/S, med det formål at bevare og formidle Danmarks kommunikationshistorie. Museet drives for tilskud fra stifterne og havde i 2013 over 265.000 gæster.

Museets historie begyndte i 1913 da Dansk Postmuseum åbnede dørene for offentligheden. 

Læs om museets historie her