Post & Tele Museum i forandring

Vi skal flytte og det har betydning for hvad du kan møde på Post & Tele Museum. Vores udstillinger og museumsbutikken er lukket men vores legeland er stadig at finde på 4. sal. Og så har vi en juleoverraskelse undervejs! 

Læs mere her

Risiko for kødannelse

Ferie er en skøn tid med mange glade gæster på Post & Tele Museum. Da vores historiske udstillinger er lukkede betyder det desværre at der kan opstå kø ved legelandet "Ind i frimærket". Vi kan ikke modtage bookinger med kort varsel, men I er altid velkomne til at ringe og høre om situationen lige nu! 

Vi skaber et nyt museum - vil du være med?

Du kan følge med i udviklingen og selv bidrage med idéer via museets nye blog Vores Museum, hvor vi løbende deler fortællinger, billeder, heureka-øjeblikke og frustrationer fra arbejdet med at skabe Danmarks eneste kommunikationsmuseum. 

Besøg bloggen her

Julekalenderens historie - En rejse gennem alle tiders julekalendere

Julen begynder i Købmagergade. Post & Tele Museum og DR præsenterer en jule-særudstilling, som rummer glædelige gensyn med alle de kendte og elskede figurer fra mere end 50 år med julekalendere. Her er oplevelser og julestemning for alle aldre.
 

Læs mere her

Digitale telefonbøger

For at tilgængeliggøre de gamle telefonbøger for brugere over hele verden og for at formindsket sliddet på de gamle bøger har vi med økonomisk støtte fra Stibo-Fonden digitaliseret en række af vores telefonbøger. 

Se mere her

Åbningstider

Legeland:
Mandag til søndag
kl. 10.00 til 16.00

Udstillinger:
Museets udstillinger og museumsværkstedet med frimærketegning og andre aktiviteter er lukket pga. flytning.

Bibliotek & Arkiv:
Der er lukket for offentlig adgang lukker pga. af flytning.

Gratis entre alle dage
 

Museum i 100 år

Post & Tele Museum er Danmarks kommunikationsmuseum. På Post & Tele Museum opbevarer vi Danmarks nationale samlinger inden for post og tele og råder over Danmarks største frimærkesamling samt landets vigtigste fagbibliotek inden for sit felt.

Post & Tele Museum er en fond, stiftet i 1996 af Post Danmark A/S og TDC A/S, med det formål at bevare og formidle Danmarks kommunikationshistorie. Museet drives for tilskud fra stifterne og havde i 2013 over 265.000 gæster.

Museets historie begyndte i 1913 da Dansk Postmuseum åbnede dørene for offentligheden. 

Læs om museets historie her