• Søens Skytsengle

  149,00 DKK

  Køb
 • Telefon med håndsving, model M35

  800,00 DKK

  Køb
 • Frimærkepude

  375,00 DKK

  Køb
 • Scandiphone

  499,00 DKK

  Køb

Det krævede sin mand

En ny artikel om dengang det danske landskab var spundet sammen af telefontråde og telefonstænger og om telefonarbejderne som hver gang der var brud på linjen, rykkede ud og rettede fejlen. 

Læs artiklen her

Vi er byens bedste museum for børn!

Og vi har papir på det! Tusind tak til jer, der har stemt på os og til alle de glade børn som hver dag leger, lytter og lærer i vores udstillinger! 

Se billeder på Facebook

Nu tweeter vi også

Danmarks kommunikationsmuseum skal selvfølgelig også være på Twitter. Så det er vi nu! Hvis du tilføjer os vil du især høre nyt om forskning og samlingsarbejde. Vi deler interessante artikler og spændende fra arkivet. 

Find os på Twitter

Ny særudstilling: Min farfars posthus

I en ny udstilling på Post & Tele Museum bevæger man sig ind i en fortælling om livet som landpost i den lille by på Lime på Djursland. 

Læs mere her

Åbningstider

Museum:
Mandag til søndag
kl. 10.00 til 16.00

Bibliotek & Arkiv:
Onsdag
kl. 10.00 til 16.00

Gratis entre alle dage
 

Museum i 100 år

Post & Tele Museum er Danmarks kommunikationsmuseum. På Post & Tele Museum opbevarer vi Danmarks nationale samlinger inden for post og tele og råder over Danmarks største frimærkesamling samt landets vigtigste fagbibliotek inden for sit felt.

Post & Tele Museum er en fond, stiftet i 1996 af Post Danmark A/S og TDC A/S, med det formål at bevare og formidle Danmarks kommunikationshistorie. Museet drives for tilskud fra stifterne og havde i 2013 over 265.000 gæster.

Museets historie begyndte i 1913 da Dansk Postmuseum åbnede dørene for offentligheden. 

Læs om museets historie her